Wednesday, March 11, 2015

ANSWERS: Submerged Questions of the Week

Background 

"Like a weakened virus, muslim thugs worldwide are helping inoculate the world, country by country, against the more potent threat of Islamic terror cells. Public reaction to the thugs has in reality been similar to production of antibodies (appropriate attitudes by freedom-loving societies) aligned against a deadly plague." -Vigilis, M.E., Dec 14, 2005.

At the time few knew of the actual identity and virulence of the most potent vector purposefully spreading the radical Islam virus around the globe. While no longer secret, related facts have been largely submerged in the U.S. media.

Related information, any photos or links relating to questions may be found at the original posting.

Questions of the Week & ANSWERS

 

1 - What country has financially supported the spread of Wahhabism and radical Islam worldwide?  ANS: Saudi Arabia.

2. What is the state religion of the country in number 1? ANS: Sunni Islam.

3. What is the declared religion of ISIS radical extremists (terrorists)?  ANS: Sunni Islam.

4 - What have been the two (2) primary means of exporting radical strains of Islam worldwide?  ANS:  Construction of new mosques, Islamic centers and schools.

5 - The latest, surprising example of Islam's spread has been announced in what country? ANS: Iceland.

6 - How much support (in US$) is being furnished in regard to the country identified in question number 5, and for what purpose? ANS:  $1 Million ($1.3Million Icelandic) for a mosque. [ibid]

7 - How much (estimated US$) has been financed in foreign countries OUTSIDE of the ISLAMIC WORLD) from the early 1980s through 2011?  ANS:  $45 Billion.

8 - What did the funding referred to in number 7 (above) purchase?  ANS: Construction of 1,500 mosques and 2,000 Islamic centers.

9 - A former U.S. Treasury Department general counsel, told a Senate committee in June 2004 thatestimates "north of $ _________" financed the construction of thousands of mosques, schools and Islamic centers, the employment of at least 9,000 proselytizers and the printing of millions of books of religious instruction.  What dollar amount goes in the blank?  ANS$75 billion.

10 - According to a major investigation by Washington Post reporter David B. Ottaway published on August 19, 2004, the Saudi government's Ministry of Islamic Affairs, Endowment, Call and Guidance pays the salaries of _____  Wahhabi missionaries and preachers, who are six times as numerous as the ____ diplomats in Saudi Arabia's ___ embassies.  What figures belong in the blanks?  ANS: 3,884,  65,  and 77, respectively. [ibid]

11 - In light of your answers to 1-10 above, what must we conclude may be the most important institution for exporting Wahhabism?  ANS: the Saudi government's Ministry of Islamic Affairs, Endowment, Call and Guidance.

Submarines are always silent and strange.

Labels: , , , , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home

| Weblog Commenting and Trackback by HaloScan.com